Over mij

Leuk je hier te zien! Ik ben Brendy Batenburg, een Nederlands-Liberiaanse dame die met een grote glimlach door het leven gaat. 

 

Van een bachelor in ontwikkelingsstudies met een richting in de sociologie, heb ik gedrag altijd interessant gevonden. Ook online zijn wij nog steeds sociale dieren.

 

Ik ben al meer dan 7 jaar actief op Linkedin en ik heb Linkedin, en vooral de mensen op Linkedin, zien veranderen. Van een nogal statisch platform waar maar weinig mensen van wisten, tot een bloeiende plek voor iedereen die ideeën, ervaringen en connecties in het professionele veld wil delen.

 

Als bedrijf of ondernemer kun je gericht nieuwe klanten en zakelijke partners vinden met Linkedin, gebruiken voor strategische marketing en communicatie en nog veel meer. Na steeds vaker de vraag te krijgen:

 

"Hoe kan ik Linkedin effectief gebruiken?" ,

 

begon ik trainingen en advies te geven aan organisaties, studenten, bedrijven en ondernemers. Linkedin is een platform met veel mogelijkheden, maar als je ze niet kent, zie je ze niet...

 

Linkedin is zoveel meer dan een online CV! Ik kan je laten zien wat je echt kunt doen met Linkedin en hoe het je kan helpen je doelen te bereiken.

Mijn persoonlijke why? Aanvankelijk begon ik voor mezelf omdat ik het erg leuk vind om mijn kennis te delen om anderen te helpen, en geleidelijk helpt Linkedin Lab me echt om mijn grotere doel te bereiken: meer vrijheid creëren om werk te combineren met reizen.

Laat me weten hoe ik je kan helpen en voel je vrij met mij te connecten op Linkedin!

IMG_9260.jpg