• brendybatenburg

Naam van iemand vergeten op LinkedIn? Zo vind je 'm terug!

Bijgewerkt op: 23 jul 2020

Overkomt jou dit ook weleens? Je hebt iemand op LinkedIn opgezocht en vond zijn of haar profiel erg nuttig. Maar helaas werd je afgeleid en kan je ondertussen niet meer op de naam van de persoon komen...


Ai... 😰


Misschien wilde je wel zaken gaan doen met die persoon.Vragen stellen over zijn of haar beroep of iets anders waar je veel aan had kunnen hebben...


Hoe vind je de naam van die persoon dan terug?


Een paar tips om je uit de brand te helpen:


✅ 1. Als je de persoon op LinkedIn hebt toegevoegd, ga je naar 'Mijn netwerk'> 'Connecties'> en sorteer je je connecties op 'Recent toegevoegd' om hem of haar te vinden.


✅ 2. Als je de persoon niet op LinkedIn hebt toegevoegd, check dan de zoekbalk op 'Recente zoekopdrachten'. Het profiel van de persoon kan daar tevoorschijn komen.

✅ 3. Heeft hij of zij je uitgenodigd om connecties te worden of werd hij of zij jou door LinkedIn aanbevolen? Check dan 'Mijn netwerk'> 'Uitnodigingen' of 'Mensen die je misschien kent' aan om de persoon daartussen te vinden.


✅ 4. Ga na hoe je de persoon in de eerste plaats hebt gevonden: naar welke sleutelwoorden (key words) heb je gezocht? Deze vind je ook in de zoekbalk onder 'Recent'.

Herinner je je het bedrijf waarvoor hij of zij werkt? Zoek dan naar dat bedrijf in de zoekbalk en klik dan rechtsonder op 'Bekijk werknemers op LinkedIn'.
✅ 5. Last but not least: controleer de geschiedenis van je internetbrowser om het profiel van de persoon terug te vinden. Vooral handig als je je de dag nog herinnert waarop je zijn of haar pagina hebt bezocht 😉.

Vond je deze tips nuttig? Ken je nog meer manieren om een persoon terug te vinden? Laat het me dan weten als commentaar hieronder!


Heb je meer hulp nodig bij LinkedIn? Ik help je graag met 1-op-1 training or andere hulp.


Kijk op www.linkedinlab.nl voor meer info of pm me op Linkedin @Brendy Batenburg.


Een fijne dag!


#linkedinlab #linkedintips #linkedintraining #linkedinhulp

14 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven